Home » Forum Home » Help

Topic: Forums have general errors
Replies: 2   Views: 11,255   Pages: 1   Last Post: May 25, 2003, 2:10 AM by: dweebo

Search Forum

Back to Topic List Topics: [ Previous | Next ]
Replies: 2   Views: 11,255   Pages: 1  
cicerolove

Posts: 46
Registered: Jan 31, 2002
From: Little Elm
Age: 32
Home page
Forums have general errors
Posted: May 20, 2003, 2:42 AM

HEya Dweebo,

I have problems whenever I want to edit a post or to preview my post. Either it tells me that a general error has occurred. Or in the case of previewing my post, it will let me preview it but then when I click the post message button, it says I have to have a subject which of course it always does because I am replying usually to other people's posts.

Greg



dweebo

Posts: 1,031
Registered: Dec 16, 2001
From: Powell, OH
Age: 37
Home page
Re: Forums have general errors
Posted: May 20, 2003, 4:36 AM

I have seen the "general error" happen before. I will ask jive about it. I have noticed that when it happens to me, it usually DOES post the message. If you hit refresh everything should be ok.

I have not noticed the subject disappearing but will ask jive about that too.

Thanks for the info.

Pente Rocks!
dweebo

Posts: 1,031
Registered: Dec 16, 2001
From: Powell, OH
Age: 37
Home page
Re: Forums have general errors
Posted: May 25, 2003, 2:10 AM

Ok, the fix for the "general error" problem is up. I didn't find out anything about the subject disappearing but hopefully it is related and will die quietly

Pente Rocks!
Replies: 2   Views: 11,255   Pages: 1  
Back to Topic List
Topics: [ Previous | Next ]


Powered by Jive Software